NLP Roskilde

NLP Roskilde kan hjælpe dig i den rigtige retning

Siger NLP Roskilde dig noget? Måske ikke endnu, men hvis du kender lidt til psykologi og terapi former, så kender du måske til NLP tilgangen. Den er nemlig en særdeles effektiv og brugbar form for terapi. Den kan måske komme dig selv eller nogle du kender, til gavn.

Hvad er NLP Roskilde helt præcist?

NLP står for Neuro Lingvistisk Psykologi og er en psykologisk tilgang, som især har sit fokus på personlig udvikling. Når du bruger NLP arbejder du med kommunikation, målsætning, forandring og vækst. I terapi sessions fokuseres der på at styrke bevidstheden, så du på den måde kan udvikle dig inden for førnævnte områder. Det er altså en form for psykologi som taler til hjernen, så klienten nemmere vil forstå bestemte aspekter. Først der kan der nemlig begynde at arbejdes med disse aspekter.

Hvorfor tage turen til Roskilde?

Polonius i Roskilde er et af de få steder her i landet, som specialiserer sig inden for den Neuro lingvistiske psykologi. De anvender altså denne tilgang i rigtig meget af deres arbejde, og derfor kendes Polonius også ofte som NLP Roskilde. Det anvendes både i parterapi, teenage coaching og i terapi for børn mm. Bor du ikke lige i nærheden af Roskilde, så kan turen selvfølgelig være lang at tage. Alligevel kan denne terapi form vise sig at være ganske fordelagtigt at prøve af. Måske det ender med at være hele køreturen værd.

Det gode i denne sammenhæng, er også at man ikke nødvendigvis skal dukke op til ugentlige sessions. Man kan sagtens ‘nøjes’ med en session her og der, hvor man netop får en masse redskaber, som man kan arbejde videre med derhjemme. Her behøver du blot opfølgende sessions løbende. Ikke nødvendigvis en gang om ugen. Kontakt eventuelt Polonius for yderlige info om NLP Roskilde og deres sessions.

Alle burde prøve terapi mindst én gang

Det er meget forskelligt hvordan der bliver set på terapi og det at gå til psykolog. Det kan virke en smule tabu belagt at bringe på banen, men ofte viser det sig at der er flere i et selskab som har gået eller går hos en psykolog eller anden form for terapi. Vær derfor ikke flov over at du går hos NLP Roskilde. Der er ingen skam i at indrømme at man har brug for hjælp, og som Martin Brygmann selv har sagt det, så burde alle gå til psykolog mindst én gang i deres liv.