Tip top teltudlejning i hele udlandet

Tip top teltudlejning i hele udlandet

Skal I holde fest? Måske kunne I godt tænke jer, at holde det i haven eller måske på vejen med alle jeres naboer? Så skal du læse denne artikel med tip top teltudlejning i hele landet. Det er god kvalitet til gode penge, og I skal heller ikke selv sætte op og tage ned. 

Tip top teltudlejning i hele udlandet

Fra Skagen i det nordlige Jylland til Dragør på Sjælland i øst udlejer FSU Teltudlejning, som ordet forslår, telte til kunder, som skal holde fest, festival eller andet større komsammen i haven eller lignende. De udlejer telte i mange forskellige størrelser, som også kan lejes både med og uden vinduer. Dertil kan du også leje gulv, skilte og andet, som gør teltet flottere og til en bedre oplevelse. Der er teltstørrelser lige fra telte, som passer til mindre fødselsdage og til telte, som passer til større festivaler. Derudover har de et stort netværk, som de kan trække på, hvis de ikke kan opfylde alle behov hos jer. FSU Teltudlejning kommer ud og sætter teltet op, så de er sikre på, at det står godt på jordet. De kommer igen og tager teltet ned, så I ikke skal være bange for, om I gør det forkert. Det er en lettelse at vide, at det er taget sig af.

Hvem er FSU?

FSU står i virkeligheden for Fyns Serviceudlejning, og de er totalleverandøre af et kæmpe udvalg af service og udstyr til fester og events. De kan dække op til 11.000 spisende gæster, hvis I skal holde kæmpe arrangement, eller de kan levere den helt rigtige stemning til jeres lidt mindre, private arrangement, for eksempel en fødselsdag eller et jubilæum med åbent hus. FSU udlejer service, borde, stole, telte, bar og lounge-miljøer samt storkøkkenudstyr. Som jeg startede med at fortælle, så leverer de over hele landet og alle dage – også helligdage og weekend, hvis I ønsker det. Vil I gerne lægge det meste ansvar fra jer, så tilbyder FSU også at være med under selve arrangementet og hjælpe til med løbende afrydning og ommøblering i teltet. De gør sig altid umage ved hver enkel kunde, for at skræddersy den helt rigtige løsning til hver enkelt. Dette gør det nemt for dem, som skal holde stor fest, at overskue alle detaljer, og at skabe en vellykket fest.

Du kan læse mere om forskellige arrangementer i artiklen her, hvor det skal handle om firma events.