Få info om teltudlejning

Teltudlejning – Udnyt din have !

Når man skal afholde et arrangement, der skal kunne rumme flere mennesker, end hvad husets fire vægge kan indeholde, skal man finde en anden løsning. Den umiddelbare løsning er at tage på udkig efter et lokale, der tager hånd om dette problem. Men hvis du har en smuk have og vejret er godt, er der et andet alternativt som helt sikkert er værd at overveje. Med et telt i haven kan man nemlig rykke endnu tættere på elementerne, med rig mulighed for at søge ind i læ. Men telte er dyre og besværlige at sætte op, hvilket er grunden til at man lejer et. Fyns Service udlejning laver teltudlejning i Danmark, så læs med her for at lære mere om virksomheden.

Teltudlejning – Du slipper for besværet

Fyns Serviceudlejning udlejer, leverer og opstiller telte i hele Danmark. Om du enten befinder dig helt oppe i Skagen eller helt nede på Lolland-Falster, så kan Fyns Serviceudlejning finde en telt løsning til dig. Når du har bestilt dit telt, sørger Fyns Serviceudlejnings teltspecialister for at du får opstillet dit telt ordenligt. Med Fyns Serviceudlejning kan man også være sikker på at man får et telt af høj kvalitet uden en skramme. Virksomheden gør nemlig en stor dyd ud af at levere certificerede telte, der hverken er brandfarlige eller farlige på nogen anden måde. Dermed kan du sikkert benytte virksomheden til teltudlejning.

Hvor stort kan mit telt blive?

Fyns Serviceudlejning har en række standartstørrelser som du kan læse mere om inde på deres hjemmeside. Men udover dette har virksomheden også en masse samarbejdspartnere der kan levere telte større end du kunne drømme om. Det er derfor kun fantasien der sætter grænser for dine muligheder for teltudlejning.

Min kundeoplevelse hos Fyns Serviceudlejning

Da min søn skulle konfirmeres, ønskede vi naturligvis at invitere så mange mennesker som muligt. Hermed kunne han både inkludere venner og familie. Men det er svært, når hjemmet fire vægge ikke rækker. Derfor gik vi på udkig efter et lokale, der var helt perfekt til begivenheden. Men det var sværere at finde end som så.

Da arrangementet skulle holdes i Maj måned, var vi indforståede med at vejret højst sandsynligt ville være godt. Derfor kom min søn selv med ideen om at leje et festtelt – da mange af hans venner allerede havde gjort dette. Fyns Serviceudlejning gav fantastisk service og sørgede for at teltet blev rejst og taget ned igen!

 

Få den perfekte frokostordning i København lige her!