liggende sygetransport

Liggende sygetransport: Hjælpen er altid i nærheden

Vi hører dagligt om ulykker og folk, der kommer til skade. Alligevel har vi en tendens til at tænke: Det sker jo ikke for mig. Men uanset hvor beroligende den tanke er, så skærmer den os ikke mod uheld eller sygdom. De fleste mennesker vil på et eller andet tidspunkt få brug for at komme på sygehuset. Derfor bør du kende til den liggende sygetransport. Den er et godt alternativ til den almindelige ambulance og kan hente dig både i ind- og udland. Har du ikke hørt om sygetransporten før? Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan den adskiller sig fra ambulancen.

Liggende sygetransport: En mere fleksibel ambulance

Selvom en liggende sygetransport udefra let kan forveksles med en ambulance, er det ikke det samme. En liggende sygetransport er nemlig forbeholdt ikke-akutte tilfælde. Det vil sige patienter, som ikke behøver behandling med det samme, men ”blot” skal transporteres til fx sygehuset, hvor de kan blive behandlet.

Fordele og fleksibilitet

Sygetransporten har den fordel, at den er langt mere fleksibel end ambulancen. Den kan nemlig både køre dig til lægen, kiropraktoren eller hente dig i lufthavnen. Derudover er den heller ikke begrænset til den danske grænse. Skulle du være uheldig og komme til skade i udlandet, kan du altså blive hentet af den danske sygetransport. På den måde har du altid hjælp og tryghed i nærheden, uanset om du er i Danmark eller et andet sted i Europa.

Ny transport – samme tryghed

Selvom den liggende sygetransport ikke er beregnet til akutte patienter, er der stadig den samme tryghed som i ambulancen. Der er nemlig professionelle reddere med, som passer på dig. Og skulle der være brug for det undervejs, er der også en akutkuffert med udstyr til nødsituationer. Man er ofte i en meget sårbar og utryg situation, når man kommer til skade. Men de professionelle reddere er uddannet til at håndtere den slags situationer. Du kan derfor være tryg hele vejen.

Skal den liggende sygetransport hente dig?

Vil du læse mere om sygetransporten, eller har du brug for transport til dit behandlingssted? Så kan du sende en forespørgsel via formularen på DK Ambulancetjenestes hjemmeside. Dér kan du også læse mere om alle deres andre ydelser. DK Ambulancetjeneste står nemlig ved din side, klar til at yde tryghed og støtte, når du har allermest brug for det.