Den nye Mercedes Vito er alt det du ønsker den skal være

Mercedes Vito revolutionerer varebiler

Sponsoreret indhold
Når man skal finde en ny varebil til sin arbejdsplads, er det mange ting der skal falde på plads. Vigtigst af alt skal den kunne bære de opgaver, som du kræver af den. Samtidigt gør det heller ikke noget at den skriger komfort. Den nye Mercedes Vito skaber revolution i varebils segmentet. Læs mere op modellen lige her!

Mercedes Vito – Den bedste partner

Har du brug for en varebil der gør at du kan udføre dit arbejde målrettet og til tiden. Den nye Mercedes Vito hjælper dig med dine udfordringer på arbejdspladsen, da den er tilegnet til erhvervsbrug. Den tilbyder en elegant blanding mellem komfort, ydeevne og rummelighed.

Komfort er en luksus i din varebil

Komfort har en høj prioritet, hvis du bruger din bil meget når du arbejder. Med en kabine der har massere af rum, vil der altid være plads til dig og din medpassager. Man kan endda tilkøbe et ekstra bænksæde, hvis man ønsker at kunne side tre mennesker i kabinen. Sæderne er lavet med høj fokus på brugen af højkvalitets produkter. De imponerer med deres sædeindtræk, som er lavet af robust men behagelig polstring. Når vinterhalvåret nærmer sig kan man benytte sig af sædevarmerne der er installeret i både fører- og passagersæde. Dette er blot en af de bekvemme detaljer, som er installeret i den nye Mercedes Vito.

Denne varebil kan skræddersyes til dine behov

Det specielle ved den nye Mercedes Vito, er muligheden for at skræddersy din varebil, så den passer til dine hverdagsbehov. Dermed kan Mercedes Vito tilegnes enhver branche. Dette er muligt gennem Mercedes tætte samarbejde med opbygningsproducenter i branchen. Ved at samle den knowhow some Mercedes besidder, samt den erfaring som opbygningsproducenter har, kan din nye Mercedes Vito komme i mange forskelligartede opbygningstyper. Dermed går man ikke på kompromis med bilens ydeevne. Gennem din Mercedes forhandler kan du finde den opbygning som passer bedst til dit erhverv. Om det så er en kølevogn, eller en sikker varebil til politiet.

Hvor kan jeg få mere information om Mercedes Vito

Gennem Mercedes-Benz København kan man få mere at vide om Mercedes Vito. Derudover kan man få vejledning til hvilken løsning der passer dine behov. Find den model der passer til dig og din virksomhed hos forhandleren.

 

Det er ikke kun millionærer der har råd til luksusbiler. Flexleasing giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige biler. Find ud af hvad du betaler for igennem en flexleasing beregner!