Liggende sygetransport tager ansvaret hele vejen

Liggende sygetransport tager ansvaret hele vejen

Har du nogensinde været ude for et uheld i udlandet? Det var jeg på skiferie, hvor jeg uheldigvis brækkede mit skinneben på vej ned ad en alpe. Jeg var super glad for at kunne benytte mig af liggende sygetransport til og fra hospitalet, og tilsidst til at komme hjem til Danmark.

Liggende sygetransport fik mig til at føle mig tryg

Lad mig lige tale jer igennem scenariet. Jeg er på vej ned af den sorte løjpe, fordi min far og søster har overtalt mig til, at det er en super god ide. Jeg ville selvfølgelig gerne sige, at jeg havde gjort det, men at stå der på toppen var ikke sjovt. Men afsted med os og det går egentlig okay, indtil jeg skal vende omkring midt på alpen. Jeg laver end eller anden forkert bevægelse og pludselig er jeg på vej ned af løjpen rullende. Og mine ski blev desværre på, hvilket resulterede i, at mit skinneben brækkede to steder. Av, for den da! Mine ski var desværre ikke strammet korrekt, eller var de nok faldet af. Jeg ligger så der med mega smerter, og bliver først hentet af en lille scootervogn, som bringer mig ned til hotellet. Der kommer mit mor, far og søster og møder mig.

Jeg blev hentet og bragt

Ved hotellet kom en dansk liggende sygetransport til mig, som kørte mig på skadestuen. Det var virkelig rart at tale med nogle danske ambulancefolk, og vi lavede lidt sjov med det hele. På det tidspunkt havde jeg fået masser af smertestillende, og kunne ikke mærke noget. Så det var rigtig hyggeligt, at vi kunne tale lidt. Min far var også med i ambulancen. Da vi nåede skadestuen blev jeg kørt ind og endte faktisk med at skulle have en operation. Jeg skulle være på hospitalet i to dage, så de kunne se til mig og benet. Det hele gik super fint, selvom det selvfølgelig var super ærgerligt, at skiferien skulle ende der for mig. Jeg havde sagt til min familie, at jeg gerne ville sove, så jeg synes, at de skulle tage ud og stå på ski og så komme forbi om aftenen med noget mad. Så det gjorde det. Vi fik det bedste ud af det. Da jeg blev udskrevet fra hospitalet havde jeg gips på til halvt oppe på låret. Ikke særlig smart, for at være ærlig. Men jeg blev igen hentet af den danske liggende sygetransport, som faktisk skulle køre mig helt hjem til Danmark denne gang.