flexleasing giver dig luksusbilen

Flexleasing: Luksusbiler er ikke kun for millionærer

Savler du også lidt, når en dyr sportsvogn kommer drønende hen ad gaden? Så er du en af de mange, der drømmer om selv at få lov til at køre i en luksusbil. Heldigvis behøver du ikke nøjes med at drømme. Flexleasing er din genvej til ægte billuksus, og hvis du ikke har hørt om det før, så er det i hvert fald på tide!

Derfor skal du flexlease

Flexleasing er en leasingform, hvor du lejer bilen af et leasingfirma. Det smarte er, at registreringsafgiften opdeles i små rater, så du kun betaler for den periode, hvor du bruger bilen. I praksis undgår du dermed at binde dig til et rigtig stort beløb. Det betyder også, at du får råd til at kigge på biler i en højere prisklasse. Registreringsafgiften er nemlig noget af det, der normalt gør det stort set umuligt for almindelige mennesker at købe dyre biler. Flexleasing er altså en rigtig god idé, hvis du vil have mindre kapitalbinding og passe bedre på din økonomi.

Vælg mellem mange forskellige biler

Som nævnt gør flexleasing dyre biler billigere for dig. Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for at finde lige den bil, du altid har drømt om. Er du ikke helt sikker på, hvilken bil der passer bedst til dig og dit behov? Så kan en forhandler som SpecialCars være rigtig behjælpelig. På deres hjemmeside kan du se et udsnit af de mange forskellige biler, men du kan også tage kontakt til dem direkte. Så hjælper de dig med at finde frem til den rigtige bil – og ikke nok med det: De sørger også for at få den hjem til dig.

Flexleasing: Hvad betaler jeg så?

Selvom flexleasing kan spare dig penge, skal der alligevel nogle på bordet til at starte med. Se bare her:

  1. Når leasingperioden begynder: Du betaler et beløb for at få udbetalt bilen. Det svarer ca. til 20% af indkøbsprisen.
  2. Under leasingperioden: Du betaler en månedlig ydelse. Denne består af en rente til leasingselskabet for købet af bilen og et afdrag på registreringsafgiften.
  3. Efter leasingperioden: Du betaler restværdien. Dette er den værdi, som bilen har på det tidspunkt. Her skal du især være opmærksom. Nogle forhandlere lokker nemlig med en meget lav restværdi. Til gengæld er den månedlige ydelse så rigtig høj, og det kan snyde dig. Det er derfor en god idé at være kritisk, hvis du søger rundt på nettet.