Anlægsgartner i Roskilde, laver helt nyt haveanlæg til dig

Anlægsgartner i Roskilde, laver helt nyt haveanlæg til dig

Er det tid til ny have? Eller måske en ny indkørsel eller lignende? Jeg kender en Anlægsgartner i Roskilde, som er super dygtig. I dag på bloggen skal det handle om netop dem. Læs med og lær meget mere om, hvilke drømme de kan opfylde for dig og din have. 

Anlægsgartner i Roskilde, laver helt nyt haveanlæg til dig

Jeg har længe gerne ville tippe til denne anlægsgartner i Roskilde, som laver helt nye haveanlæg, men også kan lave mindre projekter. De er super dygtige, og jeg havde virkelig en god oplevelse, da jeg arbejdede med dem omkring min nye have. Firmaet hedder GP Anlæg, og de har i løbet mange år i branchen, specialiseret sig i alle former for anlægsarbejde. De lægger altså indkørsler, opsætter blomsterbede, opsætter hegn og hvad du ellers kunne tænke dig på dine udendørsarealer. De kan også, som hos mig, stå for renovation af hele din have. Dette kaldes et komplet haveanlæg. Via linket længere oppe kan du kigge på deres hjemmeside og se alle de flotte eksempler på arbejde, som de viser derinde. De har fokus på god kvalitet, de bedste arbejdsredskaber og de bedste råd til kunden.

Haveanlæg i Roskilde og nærliggende byer

GP Anlæg er anlægsgartner i Roskilde, men også i de nærliggende byer. De har faktisk base i Karlslunde, men kommer rigtig tit til Roskilde og byer deromkring. De skriver, på deres hjemmeside, at hvis du er i tvivl, om de kommer ud til dig, så kan du bare kontakte dem. Jeg er sikker på, at de gerne vil komme til netop dit projekt om du er i Hedehusene, Trekroner eller en helt anden by. Men hvad fik jeg så lavet? Jamen vi ønskede os en masse blomster, så GP Anlæg gik i gang med en plantagning over vores have, som havde en masse forskellige bede og blomsterarrangementer. Vi ville også gerne kunne bruge vores have, når det regner om sommeren, så de fik også lavet en pavillion til os. Efter de havde lavet plantegningen, godkendte vi den og lavede evt. nogle rettelser, og så gik de igang ugen efter. De kom med alle de redskaber, som de skulle bruge. Super moderne maskiner, som klarer arbejdet meget hurtigere end vi nogensinde selv havde kunnet. Alle deres opgaver bliver udført efter skriftlig aftale, som man laver før de går igang, og du har dermed 100% garanti på det udførte arbejde.

Læs også mere her om boligtips.