Få en god pris på hårtransplantation

Få en god pris på hårtransplantation

Hos Hårklinikken får du en god hårtransplantation pris, og det er netop dette, som det skal handle om på bloggen i dag. Flere og flere mænd lider af hårtab tidligt i deres liv, og det kan være et stort problem og tage på selvtilliden. Så lad os tale om det!

Få en god pris på hårtransplantation

Hos Hårklinikken behandler de mange mænd årligt, som lider af hårtab. De gør brug af DIP® metoden, som står for Density Improvement Program. Dette er den mest effektive hårtransplantationsteknik af mænds hårtab, som tilbydes i dag på hele markedet. Ikke bare i Danmark. Du kan derfor stole på, at du er i gode hænder hos Hårklinikken, som tilmed giver dig en god pris på din hårtransplantation. Det er Dr. Georgios Zontos, som er Hårklinikkens ansvarshavende læge, og han er europas førende læge indenfor sit felt. Han er tilmed den eneste læge som udbyder den stærkt effektive og individuelt tilpassede behandlingsprogram, DIP® metoden. Denne metode er først og fremmest udviklet til mænd, som ønsker at genskabe og bevare deres flotte hår. Men den kan selvfølgelig også bruges som behandling af kvinders hårtab, der er bare ikke lige så mange kvinder, som lider af hårtab, og derfor er teknikken først og fremmest udviklet til mænd.

Hvad er DIP metoden?

DIP® metoden er først og fremmest udviklet til mænd, som kan som sagt også bruges til behandling af kvinders hårtab. Metoden er en kombination af to helt unikke metoder, som sikrer, at behandlingsresultatet bliver fuldkommen naturligt, og at der opnås maksimal hårtæthed. Og faktisk vil de fleste hårtransplantationer medføre en udvoksning på mere end 98% af de transplanterede hår hos patienten. Det er altså vildt gode resultater. Tilmed er hårtransplantation prisen ikke skyhøj, selvom den kunne lyde til at være det. Hos konsultationen hos Hårklinikken gennemgår i dine ønsker, og herefter giver lægen et bud på, hvad der kan lade sig at gøre hos dig. Du får også her at vide, hvis der er risiko for, at en mindre udvoksningsgrad kan forventes. Det kan være over hele hovedet, eller bot på punkter af hovedet. En hårtransplantation kan give klienter deres selvværd tilbage, og det er hele prisen værd. Hårklinikken skriver på deres hjemmeside: “Mange af vores klienter beretter om øget livsglæde efter fuldendt hårtransplantation og behandling.” Så hvis du døjer med hårtab, så vil jeg anbefale at kontakte Hårklinikken, og få din selvtillid tilbage.

Lidt også om andre tips til sundhed her.