akupunktur København

Akupunktur København – få balance mellem krop og psyke

Leder du efter en praksis som udfører akupunktur i København? Måske du har nogle smerter, som du mangler den rette behandling imod, eller måske der er andre former for lidelser, som du gerne vil af med. Akupunktur kan nemlig hjælpe mod mange ting.

Hvad kan akupunktur afhjælpe?

Akupunktur kan som sagt afhjælpe mange ting. Det bruges ofte mod smerter som hovedpine og rygsmerter, men også til gravide som for eksempel lider meget af kvalme. Akupunktur bruges som en lidt alternativ lægeform, og kan have indvirkning på lidelser som du måske ikke umiddelbart regner med. De meget tynde nåle som anvendes, placeres nemlig, så de rammer nogle bestemte punkter i din krop. Disse punkter har alle betydning for nogle bestemte mekanismer i kroppen. Behandlings metoden stammer fra Kina, og har været en del af kinesisk medicin i flere tusinde år.

Hvorfor akupunktur København?

Kiropraxis, som er beliggende på Østerbro i København, er en af de klinikker som har specialiseret sig i akupunktur. Det er dog ikke kun akupunktur de tilbyder. De har nemlig også behandlingsformer som massage, kiropraktik, kinesiologi og kraniosakral terapi. De har altså en bred viden inden for især alternativ behandling, og er derfor en klinik du trygt kan vælge, i din søgen på akupunktur København.

Kiropraxis har faktisk det hele samlet på et sted, og tilbyder derfor også genoptræning og hold som yoga, hvor der fokuseres på udstrækning og vejrtrækning. Desuden kan du altid kontakte dem, hvis du ønsker at vide mere om deres forskellige behandlingsformer. På den måde kan du bedre finde ud af hvilken der passer til dig og de lidelser du måtte have.

Få behandling gennem din arbejdsplads

Hvis du overvejer mulighederne for akupunktur i København eller anden form for behandling, så tag eventuelt en snak med din arbejdsplads. På mange arbejdspladser er man nemlig dækket af deres sundhedsordning. Hvad den indebærer kan variere fra virksomhed til virksomhed. Ved nogle skal dine lidelser være arbejdsrelaterede, mens andre arbejdspladser ikke har krav til det. I bund og grund ønsker virksomhederne jo medarbejdere som er raske og velfungerende på jobbet.

Nogle arbejdspladser har for eksempel en klippekort ordning, hvor du kan få 12 behandlinger i løbet af et år. Der er det op til dig at vurdere om du har mest brug for akupunktur København, massage, psykolog eller anden form for behandling. Man kan typisk godt få flere forskellige former for behandlinger, men når klippekortet er brugt op, er resten på egen regning.