impotens og andre problemer

Impotens og andre problemer

Hej alle sammen. Lad os tale lidt om impotens i dag. Det er noget, som mange mænd oplever, især når de rammer de 40 år og fremefter. I dag skal vi tale om, hvor almindeligt det faktisk er, samt hvad man selv kan gøre ved det. Læs med og lær meget mere.

Impotens er ret normalt for mænd over 40 år

På Vitalunits hjemmeside kan man læse, at impotens er ret almindeligt, når vi taler om mænd over 40 år. De gennemgår også de forskellige årsager, som kan ligger til grund for, at man oplever impotens. Det er aldrig sjovt, ikke at kunne få rejsning, når man har sex, men det er som sagt almindeligt at opleve i løbet af sit liv. Lad og gennemgå, hvilke årsager, der kan ligge til grund for det. Det kan være tankemylder og lavt selvværd, som simpelthen hæmmer manden til at performe, fordi han er bekymret for, om han er god nok. Dette foreslår Vitalunit, at manden taler med sin partner om, så de sammen kan tale om hinandens svagheder og hvad man hver især er nervøse for. Åben kommunikation i et forhold er det aller vigtigste. Denne kommunikation kan i sig selv løse problemet.

Hvis problemet ikke er dårligt selvværd

Hvis din impotens ikke skyldes dårligt selvværd kan det også være, at du for eksempel har svage bækkenbundsmuskler. Dette kan være en årsag, fordi vi faktisk ikke rigtig træner disse muskler ved nogen særlig aktivitet andet end sex. Derfor skal man aktivt træne dem, hvis de ikke er stærke nok. En anden grund kan være, at man har udløsning for tit. Konsekvenserne af dette kan være træthed og til tider uoplagthed, irritation og mindre sexlyst i en periode. Ingen sexlyst giver selvfølgelig impotens, fordi hjernen rent teknisk bare ikke er med på den. En årsag kan også være lavt eller faldende testosteron-niveau, som nogle mænd lider af, når de kommer op i årene. Dette kan du hjælpe selv, ved at spise sundt, dyrke moderat motion og sove nok timer om natten. På Vitalunit fortæller de også, at studier har vist, at det at holde på udløsningen i en periode styrker testosteron-niveauet. På 7. dagen efter sidste udløsning stiger niveauet i gennemsnit med 45 procent. Det kan også være, at du er på noget medicin, som ikke hjælper dig på det seksuelle område. Her anbefales det, at du taler med din læge om dine bekymringer, så han/hun kan hjælpe dig på vej. Læs mere på Vitalunits hjemmeside om årsagerne.

Læs også mere her på bloggen.