Lækker frokostordning i København

Lækker frokostordning i København

Trænger dit firma til en lækker frokostordning i København? Så skal du læse min blogpost omkring den frokostordning vi lige har fået hos mit firma. Det er super lækker og sund mad, som bliver leveret hver dag kl 11.30. Og så skal du ikke selv stå med hovedet i madpakkerne hver aften. 

Frokostordning i København er din hverdagshelt

Det er simpelthen sådan en lettelse, at vi har fået frokostordning i firmaet. Det er en frokostordning i København af firmaet Nordic Catering. De levere sundt og lækkert mad hver dag kl 11.30, og så stiller de det endda op, så der er klar til at sige “Vær så god”. Hvis I ikke har en frokostordning i dit firma eller bare er trætte af jeres nuværende frokostordning, så skulle I tage at kontakte Nordic Catering for at høre mere om deres service. De er super søde, laver mega lækker mad og så er prisen vildt god. Vi betaler lidt fra vores løb hver måned, for at være med i ordningen. Men det er kun 5 kroner om dagen, hvis man regner det ud over hele måneden, og det ville jeg aldrig kunne få en frokost for, hvis jeg skulle ud og købe den. Derudover er maden simpelthen så lækker.

Det er altid mad tilovers

Hvis vi ikke spiser op, så må vi gerne tage maden med hjem til aftensmad, hvilket jeg ofte benytter mig af. På den måde har vi heller ingen madspild. Der er faktisk ikke så mange af mine kollegaer, som tager mad med hjem, så jeg har næsten dagligt lidt salat, kød, brød eller kage med hjem. Det med kagen, skal jeg måske nok passe lidt på med, da vi jo alle gerne vil holde vægten 🙂

Hvilken mad får vi?

Jeg tænkte også, at I sikkert ville tænke over, hvilken mad vi får. Det er sund mad som udgangspunkt, men der er tit nogle lidt mere dessertagtige ting eller snacks, som man kan tage med hen til sit skrivebord. Der er salater, som jeg altid bliver inspireret af, lidt forskelligt slags kød (mest kylling og kalkun), friskbagt flûte og rugbrød samt varme retter. Jeg holder mig for det meste fra de varme retter, fordi de ligger ret tungt lige der midt på dagen. Men salaterne og et stykke brød er super lækkert og lige noget for mig. Jeg vil klart anbefale at kontakte Nordic Catering for at høre mere.

Læs også om andre fordele for dit firma her.