Lad os tale hårtab hos kvinder

Lad os tale hårtab hos kvinder

Hej allesammen! Vi skal tale om hårtab hos kvinder i dag. Et rigtig tabu, som vi ikke taler så meget om. Der er både hårtab hos mænd og kvinder, og det er aldrig sjovt at blive ramt af. Så derfor tænker jeg, at vi i dag kan tale lidt om, hvad man kan gøre. Læs med! 

Lad os tale hårtab hos kvinder

Lad os stoppe tabuet og lad os tale om hårtab for kvinder. Inde på Haarklinikkens hjemmeside kan du læse en masse eksempler på kvinder, som gennem årene har fået hjælp af deres behandling, som får håret til at vokse igen. Her kommer Tines historie: Tine har altid haft tyndt og meget fint hår, men nok af det og ikke følt at det røg af. Da hun fyldte 35 år, så begyndte hun langsomt, at få finere og finere hårstrå. Det var da hun nærmede sig de 50 år, at hun så begyndte at forsøge sig med korthårsfrisurer, fordi hun simpelthen synes, at hendes hår efterhånden var blevet så fint og tyndt, at det klaskede og faldt sammen, så snart der kom en anelse længde på. Det virkede udpint og trist af de mange favninger og permanenter, som hun havde fået gennem tiden.

Haarklinikkens hjælp

Da Tine var omkring de 50 år skete der en del i hendes liv og hun røg ind i en periode med stress og hormonale forandringer. Dette fik stor betydning for hendes hår på en lidt negativ måde. Hun begyndte at tabe en stor del af sit hår! Tine besluttede sig for, at booke en konsultation hos Haarklinikken. Hun var super glad for sin konsultation med Annelise, og allerede efter ca. en måned gik hun over på en kombi ekstrakt, som var det, som hjalp. Hun var ret skeptisk, ligesom du, læser, sikkert også er. Men det blev vist, at det virkede. Blot efter 4-5 mdr. med kombi-ekstrakten væltede der nemlig hår frem! Nu er det over et år siden, at Tine begyndte sin behandling af hårtab hos kvinder hos Haarklinikken, og hun er aldrig bange for om det blæser udenfor mere eller at gå i svømmehallen eller redde sit hår. Hun har i dag et flot hår, som vokser pænt. Hun synes, at det er det hele værd at putte ekstrakten i håret hver aften, selvom det er resten af livet. Hun er blevet så glad igen!

Læs mere på bloggen her.