mystery shopping

Mystery shopping kan give dig en spøjs fornemmelse i maven

Jeg ved ikke helt hvorfor man laver den her form for shopping, da man ikke har meget kontrol. Det er da noget af det vigtigste kan man sige. Det er ligesom noget af det vigtigste personligt at man har kontrol over hvad man køber. Derfor forstår jeg ikke mystery shopping. Det er da noget mærkeligt noget at bruge sine penge på, enig?

Hvad er mystery shopping?

Jeg ved ikke med dig, men jeg ved ikke hvad hvorfor man vil bruge mystery shopping. Det er en form for shopping der indebærer at man køber en mysteriepakke. Det er som regel bare en sort pakke, hvor der står mystery. Det spændende er så, hvad der gemmer sig i pakken, men det er aldrig noget specielt godt har jeg fundet ud af. Der er aldrig en laser eller noget andet sjovt i. Der kan måske være en nørdet t-shirt. Hvis der er tøj i, er det aldrig noget fedt. Det er aldrig en Prada skjorte, eller en supreme hoodie, eller et Louis Vuitton bælte. Det er noget jeg synes er meget skuffende, men sådan er det selvfølgelig bare. Jeg ved ikke hvorfor jeg overhovedet har researchet det, fordi det virkelig ikke noget imponerende produkt de har. Jeg er i hvert fald ikke impressed overhovedet. Det er dog muligt at jeg bliver overrasket en dag, men jeg tvivler stærkt. Det er ikke fordi jeg er glad for at bruge penge på unødvendige ting i forvejen, så derfor er jeg måske ekstra hård her. Det er ikke noget jeg er sikker på.

Hvorfor er mystery shopping åndssvagt?

Jeg ved ikke hvorfor men der er virkelig mange abonnementer på sådan en mystery box. Det er bare skrald som de har puttet i en box og med nogle sjove quotes og det tjener man penge på. Jeg må indrømme at jeg ikke forstår det og jeg ved ikke hvorfor dælen det overhovedet er sådan. Jeg har det dårligt nok, når jeg tænker på hvor mange der har penge nok til simpelthen bare at købe en lorte mysery box. Jeg er ikke klog nok til at forstå, hvordan det lige hænger sammen må jeg indrømme. Det er ikke noget jeg er glad for. Det burde ikke være muligt for så mange at have penge til noget så ligegyldigt, som mysterier.

Det var alt for i dag og der bliver mere snart, det er jeg sikker på fordi jeg er en sur mand.