autopolstring

Autopolstring: Er bilen klar til sommerferien?

Nu nærmer sommeren sig, og med den kommer ferie og lange køreture. Skal du køre på ferie i år, kan det være en idé at få lavet ny autopolstring, så bilen er i tiptop stand, når du skal afsted. På den måde bliver det meget sjovere at tilbringe de mange kilometer på vejene.

Trænger din bil til en sommer-make-over?

De færreste af os har råd til at købe ny bil med kort mellemrum. Derfor beholder vi ofte bilen længe eller køber den måske brugt. Det er der ingen skam i. Det kan nemlig være en god måde at spare penge på. Men man får, hvad man køber, og derfor kan bilens interiør i nogle tilfælde være ret slidt. Hvis din bil er mærket af tidens tand med huller i sædebetrækket eller ridser i dørpanelet, så fortvivl ikke! Den skal bare have en kærlig make-over – bedre kendt som ny autopolstring. På den måde kan det indre af din bil blive lige så nyt og lækkert som i en ny bil, uden at det koster lige så meget.

Få ny autopolstring hos eksperterne

Skal du have ny autopolstring, så er det KA-autosadelmager, du skal have fat i. De er nemlig ikke bare professionelle autosadelmagere, men også eksperter i møbelpostring generelt. Du finder derfor sjældent nogen, der har mere styr på håndværket end dem. I deres 15 års lange virke har de da også fået nogle fine navne på CV’et. De har fx lavet autopolstring i både Alfa Romeo, JAGUAR og Porsche. De laver reparationer og udskiftninger på hele bilens polstring lige fra de små ting som gearmanchet til store dele som himmel og gulv.

Skræddersyet autopolstring til dig

Hos KA-autosadelmager tager de hver opgave seriøst. Derfor skræddersyer de også deres sædebetræk og sædeovertræk, så de bliver fuldstændig, som du ønsker. Det giver dig en unik mulighed for at bestemme alt lige fra materiale til syninger og farvevalg. Du kan også kombinere flere forskellige materialer og få fx lædersæde med alcantara-stof eller personliggøre bilen med broderinger af fx initialer. Der er kort sagt rigtig mange muligheder for at være kreativ. Og hvis du mangler nogen gode idéer, hjælper KA-autosadelmager dig gerne på vej.

Glæd dig til duften af ny bil

Vil du også køre på sommerferie med duften af ny bil hængende ud ad vinduerne? Så kontakt KA-autosadelmager i dag, eller læs mere om deres service på hjemmesiden.