BMW Flexleasing, mit største ønske gik i opfyldelse

Flexleasing af BMW, mit største ønske gik i opfyldelse

Jeg har altid drømt om en dag at eje en BMW eller bare en luksusbil i det hele taget. Dette er nu blevet muligt med BMW Flexleasing hos Special Cars. Jeg ønsker mig både at eje en Audi R8 og en BMW fra 7’er klassen, og nu bliver min BMW drøm til virkelighed.

Min drøm er blevet til virkelighed med Special Cars BMW Flexleasing program

Jeg fandt tilfældigvis Special Cars hjemmeside, da jeg lad og osede internettet for lækre biler. Jeg skrev ‘BMW Flexleasing’ i Googles søgefelt, fordi jeg ville se, om det mon var en mulighed for mig. Ikke at jeg troede det muligt, men op kom Special Cars. De tilbyder flexleasing af alle markedets biler, for det behøver nemlig ikke være en bil, som de allerede har indkøbt. Det kan være, at du har fundet din drømmebil i Italien, og gerne vil have den hjem til Danmark, eller måske en BMW fra Tyskland, som du gerne vil købe. Oveni købsprisen kommer så registreringsafgiften, og det er her mange står af, fordi der gerne kommer op mod 250% oveni for skatter og afgifter i Danmark. Men med Special Cars BMW Flexleasing program og for så vel alle andre mærker, kan du nu spare rigtig mange penge ved køb af din drømmebil i luksusklassen.

Nu kører jeg i BMW 750i

Jeg har nu kørt rundt i min drømme-BMW i omkring 4 måneder. Det har været nogle gode måneder, og jeg elsker min køretur til og fra arbejde, og tager også gerne i supermarkedet, hvis vi har glemt noget til aftensmad. Så meget, som jeg kan få lov til at køre, som muligt. Special Cars fandt min bil i Tyskland ved Hamburg, så det var ikke engang så langt væk. De fik den til Danmark, og jeg startede min BMW Flexleasing kontrakt med dem. Den lyder på 6 måneder, fordi jeg derefter gerne vil sælge bilen og se om jeg kan finde en Audi R8. Det er nemlig også min store drøm. Jeg håber på, at se på det her som en investering, og faktisk tjene mange penge, når jeg sælger bilerne igen. På den måde har jeg til sidst råd til at beholde drømmebilen.

Læs også her om autopolstring, som kan få din bil til at se ud som ny. Dette er også en god måde at tjene penge på din bil ved at videresælge den. Det har aldrig været nemmere at tjene penge på, at køre rundt i luksusbiler.