Ønsker du mere info om skolemad

Skolemad i hele Danmark

Det kan være utroligt uoverskueligt at skulle stå for den daglige madpakke til sine børn. For det første skal der købes mad ind – allerede her kan det være svært at blive enig med barnet om hvad der skal indgå i madpakken. Barnet søger nemlig ofte spændende og usunde madvarer i madpakken, mens man som voksen gerne vil sørge for at de får et ordenligt og energitilførende måltid. Herudover skal man selvfølgelig også stå lidt tidligere op hver morgen, for at smøre den. Nogle gange er man usikker på om hvorvidt den overhovedet bliver spist – så hvorfor er det man går igennem alt dette besvær? Skolemad tilbyder en nem og skudsikker løsning til dit barns madpakke. Herudover slipper du for alt det besvær der hænger sammen med at smøre den. Følg med her i artiklen og bliv klogere på denne fantastiske service.

Skolemad – en udbredt service!

Skolemad er en meget udbredt service i Danmark og benyttes på over 400 skoler, institutioner, arbejdspladser og NGO’er. Dermed er servicen med til at sørge for frokost til flere tusinde danskere hver eneste dag. Hvis man har interesse i at høre om disse kunders oplevelse, er skolemad altid åbne for at etablere kontakt. Således kan du finde ud af om skolemad kan leve op til den kvalitet der forventes. For at servicere denne kæmpe efterspørgsel på skolemad til børn, har virksomheden 50 køkkener placeret rundt omkring i Danmark.

Hvad kan jeg på systemet?

Hvis du vælger at give systemet et skud, er det faktisk forholdsvis nemt at komme igang. Det er vigtigt at tjenesten bliver benyttet på dit barns skole, inden du foretager nogen bestillinger – så undersøg det før noget andet. Hvis dette er bekræftet – er alt ligetil herfra. Du kan oprette en bruger, hvor du har mulighed for at logge ind og ud med selvvalgt kode.

Hvad og hvordan bestiller jeg?

På denne online platform har du muligheden for at se et kæmpe udvalg af mad, snacks og drikkevarer. Hermed kan man næsten være sikker på at finde noget, som man bliver enige om skal være i madpakken. Når du skal bestille, kan du optanke din konto og foretage bestillinger nemt derefter. Men hvis du ikke gider at bruge tid på at optanke, kan du lave automatiske optankninger hver uge – ligeledes kan du gøre med bestillingerne af frokost til dit barn.

Ønsker du selv at modtage den perfekte frokostordning i København på arbejdspladsen? Læs med via. linket