gardinbusser kører gardiner ud til din bolig

Gardinbusser kører ud til boliger i hele landet

Har du langt til byen, eller er du bare generelt ikke fan af shopping? Hvis du savner en middelvej mellem nethandlens bekvemmelighed og butikkernes service, så skal du kende til TextilRingens gardinbusser. En gardinbus kører nemlig et stort udvalg af gardiner ud til dig. Du kan dermed se og shoppe gardinerne direkte i de rum, hvor de skal hænge.

Butikken er ikke din bolig – men det kan den blive

Du kender sikkert situationen: Du står i butikken med en vare, og ved ikke helt, om den passer ind i din bolig. Så du forsøger at forestille dig indretningen, møblerne og farverne… Det virker bare ikke helt. Sagen er, at en vare som fx gardiner kan se meget anderledes ud i butikken end i din egen bolig. Det skyldes nemlig, at lysindfaldet, farvekombinationerne og de eksisterende møbler ikke er de samme. For at kunne vurdere gardinerne bedst muligt, er det altså en god idé at se dem i dit hjem.

Gardinbusser gør shopping nemmere

Hvis du er glad for online shopping, har du sikkert ofte bestilt mange forskellige varer hjem, fordi du ikke var sikker på, hvilken det skulle være. Resultatet er så, at du må sende næsten det hele tilbage igen. Hvis du skal have nye gardiner, kan en gardinbus kombinere alt det gode fra online og fysisk shopping. Gardinbussen kører hjem til dig med mange forskellige gardiner, men du slipper for besværet med at sende retur. Når du har set udvalget og evt. bestemt dig for de gardiner, du kan lide, så kører gardinbussen igen med det hele. Det er kort sagt shopping, når det er nemmest.

Få hjælp til dit valg af gardiner

Noget af det, man kan savne ved online shopping, er vejledningen fra de fysiske butikker. Derfor sørger TextilRingen for, at alle deres gardinbusser har en gardinekspert bag rattet. På den måde har du altid vejledning ved hånden, når du skal vælge gardiner eller solafskærmning. Gardineksperterne kan både rådgive dig om de forskellige gardintyper, farvevalg, samt hvilke gardiner, der passer godt til hvilke rum.

Bestil en gardinbus i dag

Skal en af TextilRingens gardinbusser køre ud til dig? Så kan du bestille ved at udfylde formularen på deres hjemmeside. Gardinbusserne kører i hele Danmark, uden beregning og helt uforpligtende for dig. Hvis du har lyst til at smugkigge i udvalget af gardiner allerede nu, kan du også gøre det på hjemmesiden.