Trykprøvning kan foretages i alle bygninger

Trykprøvning er for alle byggerier

Mange bygninger i Danmark får foretaget en trykprøvning nu til dags. Det er vigtigt for at tjekke om bygningerne er ordentligt isoleret, så der ikke opstår unødvendig varmeudslip. En trykprøvning sparer en masse mennesker flere hundredetusinde kroner året rundt. Har I nogensinde fået foretaget denne omtalte trykprøve? Måske er I heller ikke helt sikre på hvad det er? Efter at have læst dette indlæg, så vil I være en hel del klogere på trykprøvning.

Hvad er trykprøvning?

Man kan også kalde det en tæthedsprøve. Det kan være utrolig vigtigt at få foretaget denne prøve. I nutidens byggerier foregår varmeudslip typisk ved utætheder i klimaskærmen. Derfor er sikringen af tætheden essentiel. Damspærrens tæthed er også vigtigere end aldrig før. Hvis fugt slipper forbi dampspærren kan den ikke ventileres væk og derfor kan der let opstå skimmelsvamp. Dette er virkelig besværligt at undgå, når skaden først er sket. Derfor bør en tæthedsprøvning foretages, hvis det ikke er gjort før.

Hvornår får vi foretaget en trykprøvning?

Trykprøvninger kan foretages hele året rundt. Det handler bare om at kontakte den rigtige virksomhed. Trykprøvning & Energimærkning Danmark yder denne service, hvor I kan få lavet en tæthedsprøve. De har lavet opgaver i alle størrelser, men specialiserer sig især i store bygninger. De har eksempelvis lige afsluttet den nye internationale europaskole i Carlsbergbyen i København. Derudover har de netop også afsluttet et flerfamiliehus i Valby i København. Som I kan læse laver de både opgaver for erhverv og privat.

Trykprøvning & Energimærkning Danmark

Du kan være sikker på, at I er i trygge hænder, når I handler med TEDanmark. De er yderst professionelle og har stor erfaring efter mange år i branchen. Derfor har de også stor foreståelse for forskellige typer af bygninger og de mange forskellige faser samt udfordringer. TEDanmark har et stort fokus på nybyggerier og de ønsker at hjælpe deres kundesegment med at komme sikkert og trygt i mål. TEDanmark arbejder naturligvis ud for den danske lovgivning og bruger det højst anerkendte udstyr til at foretage deres mange services. Med deres erfaring kan de klare bygninger helt op til 50.000m2. Derfor bør I ikke være i tvivl om at være i trygge hænder, når I deler jeres opgave med TEDanmark. TEDanmark er både for den private og professionelle bygherre og entreprenør.

 

Leder jeres virksomhed efter lokaler til firmafest? I linket vil I finde inspiration til de bedste lokationer og hvordan man holder et brag af en fest. Læs mere her: Lokaler til firmafest København.