arbejdsglæde foredrag

Arbejdsglæde foredrag: Farvel til dårlige dage

Virker det som om, hver dag er mandag morgen, og du knapt nok kan slæbe dig ud ad døren? Er du træt af, at hver arbejdsdag føles som en dårlig dag? Så gør noget ved det! Et arbejdsglæde foredrag handler om, hvordan du får kontrollen over de dårlige dage, så du igen kan føle dig inspireret til at gå på arbejde. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Arbejdsglæde er vigtigt på en arbejdsplads

Der er mange grunde til, at man kan være i dårligt humør. Særligt i vinterperioden kan mange føle sig nedtrykte. Og det er heller ikke ligefrem motiverende at gå på arbejde, når det er mørkt, både når man står op og kommer hjem. Men arbejdsglæde har meget at sige for, hvor effektivt man arbejder. Glæde giver overskud og optimisme, og man tænker generelt i mere kreative baner, når man er glad. Dét er jo netop nogle egenskaber, som er gode at have i en virksomhed. Derudover er det socialt også meget rarere at være sammen med glade mennesker, da den positive stemning smitter.

Er der plads til dårlige dage?

Vi er jo bare mennesker, og derfor er det klart, at vi ikke kan være glade hele tiden. Det er klart, at der derfor også skal være plads til at vi ikke altid er helt på toppen. Når man arbejder i en virksomhed er det dog begrænset, hvor mange af den slags dage man kan have. Virksomheden skal jo kunne løbe rundt både økonomisk, men også socialt, og sagen er, at vores humør påvirker vores adfærd.

Arbejdsglæde foredrag har kommunikation i fokus

Du genkender det sikkert selv: Når man er presset eller stresset, reagerer man ofte negativt, og det går ud over den samlede atmosfære i virksomheden. På et arbejdsglæde foredrag er der fokus på kommunikation, og hvordan du kan styre dine følelser i stedet for omvendt. På den måde får du kontrollen over de negative tanker, så du samtidig kan yde dit optimale på arbejdet. Du lærer desuden om de fire adfærdstyper, og hvordan man afkoder de skjulte regler i dialogen.

Hvem kan tage på arbejdsglæde foredrag?

Foredraget har en bred målgruppe og henvender sig til alle, der ønsker at få krammet på de dårlige dage. Det gælder både ledelse og medarbejdere. Er du interesseret i et foredrag, så kontakt Lars Klingert på hans hjemmeside.