Få ejendomsservice i København med Ren Agenterne

Få en hovedrengøring med ejendomsservice i København

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at få hakket punkterne af på din to-do liste. Det behøver dog ikke være svært at få din bolig klar til julegæster. Ren Agenternes ejendomsservice i København tilbyder nemlig hovedrengøring af din bolig, så du hurtigt kan sætte hak ved det punkt. 

Hovedrent med ejendomsservice i København

Ren Agenterne tilbyder hovedrengøring med deres ejendomsservice i København. De tilbyder service til alle slags boliger; huse, lejligheder, almen eller andelsboligforening, grund- eller ejerforening, og endda virksomhedsejendomme. Så det er bare med at ringe til Ren Agenter og bestille en tid til en ordentlig rengøring, før det er for sent. Ren Agenterne medbringer alle de produkter og materialer, som de skal bruge, så du skal ikke engang tænke på, at købe ind til din rengøring. Når du bestiller en tid hos Ren Agenterne tilknytter de et team af viceværter til netop din bolig, så du altid kan regne med, at de samme medarbejdere kommer ud til dig. Det giver både tryghed, samt hurtigere arbejde, da viceværterne kender området og de opgaver, som skal laves.

Herunder kan du læse om alle de opgaver Ren Agenterne laver

Der er en stor vifte af opgaver, som denne ejendomsservice i København tilbyder. Listen er lang, men lad os gå igennem den! Ren Agenterne tilbyder en døgnvagt, som altså altid er tilknyttet netop din bolig, vedligeholdelse og småreparationer, varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, så skal du aldrig mere være bekymret for en vaskemaskine i udu, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, så den bolig altid ser pæn ud, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, og så slås de også med sneen for dig med deres professionelle snerydning og saltning. Denne lange liste af opgaver vil gøre din bolig både pæn at se på, og din hverdag nemmere. Nu skal du ikke længere ringe efter en person til alle de forefaldenede ting, som måtte ske i løbet af året, men du ved derimod, at din vicevært altid står klar og er igang før du kan tælle til tre. Er du klar til at få skinnende trapper, pæne bede, ryddet sne, tømt skrallespande og meget mere? Så ring til Ren Agenterne og få dine drømme opfyldt.

Læs også hvordan du får en trykprøvning her, så du kan spare tusindevis af kroner denne vinter.