Teambuilding skaber langsigtede fordele

Teambuilding i år 2019

De tilgængelige teambuildingaktiviteter i dag, har udviklet sig meget. I dag er der et utroligt stort udvalg af forskellige aktiviteter, som virksomheder kan deltage i. Det er essentielt for virksomheder at have glade medarbejdere, da glade medarbejdere skaber gode resultater. Derfor er der også flere og  flere virksomheder, som benytter sig af muligheden. Muligheden for teambuilding.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er typisk en form for aktivitet, som udføres af en række deltagere. Der findes en lang række forskellige aktiviteter. Der tilbydes blandt andet aktiviteter inden for gastronomi, samarbejde, eventyr og musik og dans. Derfor er der også noget for enhver virksomhed. I kan for eksempel prøve  ‘Creative City Challenge’, hvor deltagerne skal på ‘skattejagt’ og vandring rundt i København. Det kan også være, at I hellere vil prøve ‘Gastro Battle’, som handler om at lave i forskellige hold. Uanset hvad I vælger, får I helt sikkert en sjov dag ud af det. Teambuilding styrker sammenholdet blandt medarbejderne og samtidig har I også sjove historier til frokosten.

Hvorfor vælge teambuilding til istedet for fra?

Teambuilding styrker medarbejderne på mange forskellige områder. Det øger blandt andet motivationen og effektiviteten på arbejdspladsen. I kan opbygge et bedre samarbejde på arbejdspladsen gennem aktiviteter og bedre kommunikation. Disse aktiviteter skal hjælpe medarbejderne med at ryste jer sammen og lære hinandens styrker og svagheder at kende. På denne måde, kan medarbejderne også lære hinandens kompetencer at kende. Der er lavet mange undersøgelser om, at teambuilding skaber langsigtede fordele for virksomheder og skaber bedre resultater. Det er utrolig vigtigt at have glade og motiverede medarbejdere og ledelse.

Teambuilding hos AWA

AWA hjælper organisationer med at skabe glade medarbejdere. AWA tilbyder en lang række af forskellige teambuildingaktiviteter. I 2019 har AWA udtalt, at de vil udvide deres sortiment og have flere samarbejdspartnere end nogensinde før. Med over 10 års erfaring med teambuildingevents på alt fra 10 til 10.000 deltagere, kan du bide dig sikker i, at AWA har styr på deres tilbud. AWA vil sørge for, at I får en helt unik og speciel dag, hvor I kun skal fokusere på at have det sjovt. AWAs eksperter kan stå for hele planlægningen og vil være med igennem hele processen. De deltager sågar også i jeres teambuildingevent, så I ikke behøver at bekymre jer. AWA har nogle af markedets bedste samarbejdspartnere, og de tilbyder alle kvalitetssikret teambuildingaktiviteter.

 

Mangler jeres virksomhed en frokostordning i København? Så tilbyder Nordic Catering en lækker og varierende frokostordning.