I dag skal det handle om, hvordan vi sikrer os mod alt den regn, der falder. Sikring mod oversvømmelse er nemt med FloodFrame, så vi skal tale om, hvordan det fungerer,

Sikring mod oversvømmelse er nemt med FloodFrame

Hej allesammen! I dag skal det handle om, hvordan vi sikrer os mod alt den regn, der falder. Sikring mod oversvømmelse er nemt med FloodFrame, så vi skal tale om, hvordan det fungerer, samt hvorfor det er alle pengene værd. Læs med og lær meget mere.

Sikring mod oversvømmelse omkring dit hus

Denne sikring mod oversvømmelse bliver lagt ned i jorden rundt om dit hus, og er derfor helt usynlig – læs mere her. Det er en helt ny teknologi udarbejdet af FloodFrame. Uanset hvor højt vandstanden skulle nå under en stormflod eller et ordentligt skybrud, så vil dit hus altid være sikret med FloodFrame. Deres teknologi giver effektiv sikring mod oversvømmelse i hele dit hus – også fundamentet, fordi den som sagt er gravet ned i jorden. Men hvordan fungerer det så? Systemets kerne er en vandtæt dugm som er skræddersyet til dit hus og ligger sammenrullet og skjult i en smal boks rundt om huset i ca. en meters afstand. Når vandet begynder at bevæge sig ind mod dit hus, udløses en mekanisme, som skubber dugen ud af boksen. I takt med at vandstanden øges, sørger vandet selv for, at dugen rulles ud langs jorden og op ad huset. Du kan se en ret sej video af dette inde på FloodFrames hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe.

Vandet trænger ikke ind i huset

Den boks, som dugen ligger i nede i jorden, er med til at hindre vandet i at trænge gennem jorden ind til fundamentet. På den måde kan du altså trygt stole på, at denne sikring mod oversvømmelse er en af de mest effektive på markedet, hvis ikke DEN MEST EFFEKTIVE! Hvis vi kommer ud for stormflod, ligesom der netop har været rundt om på nogle danske campingpladser, så kommer dugen selvfølgelig i brug rundt om dit hus. Den aktiveres selv om du ikke er hjemme, så skulle du være på ferie, eller blot på arbejde, så skal du altså ikke være bange for, om dit hus er sikret. Når dugen har været i brug ved en oversvømmelse, bliver den efterfølgende udskiftet af FloodFrame. Derudover skal den have et eftersyn hvert år, så FloodFrame sikrer sig, at den er i tip top. De kigger efter huller i dugen, om teknologien virker automatisk osv. Dette er selvfølgelig gratis, og følger altså med dit køb af dugen. Jeg håber, at du kunne bruge denne blogpost og er blevet klogere.

Læs også mere her.