glc suv

En glc suv er mercedes mesterværk – det er min ydmyge mening

Det er ikke fordi jeg ikke synes andres mening ikke er vigtig… meeeeen det er den altså heller ikke når folk ikke kan lide den her vil. Det giver ikke mening at man ikke kan lide en bil som denne. Det er helt sikkert den flotteste. Altså en glc suv fra mercedes. Det kan alligevel noget helt specielt vil jeg nu nok sige.

glc suv

En glc suv fra mercedes kan meget

Det er ikke kun udseenesmæssigt at de kan noget, men det er også bare ud fra hardwaren. Der er virkelig nogle muskler på den her karl. Der er ikke bare pral igang her, altså der er virkelig noget man kan være stolt af synes jeg. Det er selvfølgelig kun hvis man faktisk har penge til at købe den, at man kan være stolt jo. Jeg har ikke ligefrem penge til den, så jeg er ikke stolt, men jeg er til gengæld misundelig ad helvedes til. Jeg ved slet ikke hvorfor man ikke skulle kunne få råd til sådan en bil, med et normalt job. Det er selvfølgelig lettere hvis man ikke har børn kan man sige. Jeg ved det dog ikke helt, om det er noget jeg vil have mulighed for stadigvæk, med det job jeg har. Hvad skal man dog gøre for at der kommer et job flyvende hvor man kan få råd til sådan en bil. Det er hvad jeg godt kunne tænke mig at vide. Hvis det var muligt ville jeg sikkert tage imod det.

En glc suv er virkelig en drømmebil for store fyre

Jeg ved godt at man ikke bør snakke om størrelse og vægt længere, men helt ærligt. Der er nogen mennesker som er større end andre og det her er en bil for alle. Der er dog nogen som den egner sig bedre til end andre. F.eks. har den nok power til at køre afsted med ca. 300 kampesten op ad mount everest. Det er testet og jeg har set det med egne øjne. Jeg ved ikke hvorfor nogle mennesker ikke forstår vigtigheden af at have en bil med power. Jeg er selv en lille fyr, men det er da ikke derfor jeg har en VW Up, det er da fordi jeg ikke har penge til andet. Jeg ville da meget hellere have en glc suv. Den er da suverænt meget mere fed og har faktisk power til at accellere.