I dag på bloggen skal det handle om trykprøvning, som titlen så flot foreslår.

Læs med omkring trykprøvning her

I dag på bloggen skal det handle om trykprøvning, som titlen så flot foreslår. Hvis du ikke ved, hvad det er, så skal du helt klart læse med. Jeg lover dig, at du vil lære meget mere om hvad det er, hvornår man får det foretaget, og hvem der kan gøre det. 

Læs med omkring trykprøvning

Lad os tale om trykprøvning. Trykprøvning og Energimærke Danmark har mange års erfaring med disse type opgaver, og de er konstant igang med nye projekter – store som små. Inde på deres hjemmeside kan du læse om de projekter, som de lige nu er igang med. Der er blandt andet den nye bydel NYE, som ligger i Elev ved Aarhus. Her er de lige gået igang med Etape 2 ud af de 10.000 nye boliger, som skal opføres. Et kæmpe projekt. Derudover har de lige afsluttet deres projekt med Tværkajen i Odense. I denne case skulle 105 lejligheder med ca. 5.000kvm trykprøves. TE Danmark har trykprøvet boligerne særskilt ved opsætning af flere Blowerdoors samtidligt, for at få den bedste tæthed som kan indregnes i energimærket. Til sidst har TE Danmark indgået aftale om Danske Banks nye domicil i Aarhus. Her skal de igen levere ydelserne omhandlende byggetilladelsens punkter vedrørende dokumentation af byggeriets tæthed samt energimærket.

Rådgivning gennem hele processen

TE Danmark rådgiver byggeledelsen igennem hele processen, så de for eksempel kan spare udgifter til solcelle anlæg, hvis tætheden kan komme længere ned. De hele handler om, at skabe en bolig eller andet byggeri, som er så tæt som muligt. På den måde kan energimærket gives, og der er ikke risiko for, at der suser koldt luft ind om vinteren eller at der skabes skimmelsvamp i væggene, som er sundhedsskadeligt. Før I arbejder med TE Danmark skriver de på deres hjemmeside at de gerne vil have tilsendt følgende:

  • Situationsplan
  • Facadetegning
  • Plantegning
  • Snittegninger med konstruktionsopbygninger
  • Energidata på vinduerne (ordrebekræftelse)
  • XML-fil – opdateret energirammeberegning. ​
  • Byggetilladelse​​

På den måde kan de hjælpe dig hurtigst muligt. TE Danmark overholder altid lovgivningen, og du kan læse om de forskellige krav inde på TE Danmarks hjemmeside. Derfor kan du også altid regne med, at du får en kvalitetsservice og et stykke arbejde af kvalitet, når TE Danmark er med på dit projekt. Har du spørgsmål til, så kan du ringe til dem på telefon 70 22 66 77 eller kontakt dem via deres kontaktformular på hjemmesiden, som jeg har linket til længere oppe. Læs flere tips på bloggen lige her.