Perfekte lokaler til jeres næste firmafest i København

Hej bloggen! I dag skal vi tale lidt om de helt perfekte lokaler til jeres firmafest i København. Det kan være, at det er tid til at fejre julen med en god julefrokost, eller måske er der jubilæum blandt medarbejderne. Hvad end I gerne vil fejre, så læs med i dag og lær meget mere. 

De fedeste lokaler til firmafest i hele København

Marketenderiet har simpelthen de fedeste lokaler til firmafest i hele København. Jeg har været til mange forskellige firmaarrangementer i min tid som HR-konsulent, men intet har været helt så godt, som den jeg for nyligt var til med en kunde. Det var en workshop, som blev afholdt hos Marketenderiet. De havde et kæmpe stort lokale, og så var der inddelt i 5 små lokaler, som vi brugte til at lave gruppeopgaver i, som skulle fremlægges foran resten af medarbejderne. Marketenderiets store lokale har et areal på 725 kvadratmeter, så der er masser af plads til at holde en kæmpe firmafest eller en mindre kom-sammen. Denne workshop var for 150 mennesker, så den var pænt stor. Ud over det store lokale, var der også adgang til en hyggelig gårdhave, som bød på en række bænke, grønne buske og grønne træer. Det var det perfekte sted lige at tage 5 minutters pause ind imellem maden eller oplæg.

Gastronomi & forplejning

Marketenderiet byder på professionelt personale og moderne køkken med et stort industrikøkken, dygtige kokke og erfarne tjenere. Med dem i ryggen kan du trygt overlade madlavning og glasopfyldning til de professionelle, der dagligt servicerer tusindvis af mennesker, når du skal holde arrangement hos Marketenderiet. Marketenderiets køkken betjenes af Nordic Catering, som har mere end 10 års erfaringe indenfor levering af kvalitetsfyldte menuer til store som små selskaber. De har over 30 fastansatte, som alle har den nødvendige ekspertise, det kræver, for kontinuerligt at levere kvalitetsmad og en lækker menu. Nordic Catering har, gennem deres mere end 10 år i branchen, leveret mad og forplejning til mange firmaarrangementer for eksempelvis til Dong Energy, TDC, Danske Bank, DSB, Nokia og mange flere. Marketenderiet er super fleksible, når det kommer til gastronomi og forplejning. Det er nemlig ikke sådan, at du er bundet af færdigpakker, som ikke kan ændres på. Her vælger du frit i hvilket omfang, hvis noget overhovedet, du ønsker forplejning. Du kan også gøre opmærksom på allergier og forskellige spisevaner. Jeg håber, at du er blevet klogere på, hvor du skal holde din næste firmafest i København.

Læs mere her.