Mercedes Benz GLC Coupe kører nu på de danske veje

Mercedes Benz GLC Coupe kører nu på de danske veje

Hej allesammen! I dag skal vi tale om den nye Mercedes Benz GLC Coupe. Det er det nyeste hit på vejen fra Mercedes Benz, og i dag på bloggen tænkte jeg, at vi kunne gennemgå alle dens cool features, samt det flotte design. Læs med og lær meget mere! 

Mercedes Benz GLC Coupe – Kraftfuld og dynamisk

Med Mercedes-Benz GLC coupé får du det bedste af to verdener – læs mere her! Du får en SUV med power, kombineret med coupéens sportslige elegance på vejen. Bilen er kraftfuld og dynamisk, mens dens lækre design giver den en visuel lethed. Denne Mercedes Benz model har brede skuldre og en diamantgrill med kun én lamel og en centralt placeret stjerne. Alle disse detaljer giver GLC coupé et selvsikkert udtryk, når du kører på de danske veje. Det er med sikkerhed en bil, som folk vil kigge efter. Der er super mange smukke detaljer. Lige fra taglinjen, til det stærke hækdesign, til de store 18-tommers letmetalfælge. Disse detaljer understreger alle, at der her er tale om en bil med sporty karakter. Og det stopper ikke, når du åbner døren til kabinen. Her mødes du af lækre ARTICO-sæder, en midterkonsol i moderne design og sorte lister i pianolak, der understreger bilens høje klasse.

3 typer motorer; benzin, diesel eller PLUG-IN HYBRID

Når du køber en GLC coupé, har du mulighed for at vælge mellem tre typer motorer. DU kan vælge imellem benzin, diesel eller den alternative PLUG-IN HYBRID. Hybridmodellen 350E leveres med en 7-trins automatgearkasse 7-TRONIC PLUS, mens de øvrige modeller leveres med en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC PLUS. Ud over en lækker motor, kan du også være sikker på, at denne Mercedes Benz model er fuld at sikkerhedsdetaljer. For Mercedes-Benz er sikkerhed nemlig alfa og omega! Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. Du kan regne med, at en moderne Mercedes-Benz kan tænke helt selv. Den har nemlig en række sensorer, som hele tiden analyserer din kørsel på vejen, og på den måde kan advare dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden for dig og dine passagerer. Og andre omkring dig. Og som prikken over i’et arbejder Mercedes Benz hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet, så du kan køre i en grøn bil.

Hvis du vil læse mere om denne lækre bilmodel, kan du se mere her.