Nu er det nemt, at booke lækre konferencelokaler i Valby

Nu er det nemt, at booke lækre konferencelokaler i Valby

Der er mange lokaler i København, men ikke så lækre som disse konferencelokaler i Valby, som det skal handle om i dag på bloggen. Jeg har nemlig et lille tip til jer mine søde læsere. Det skal handle om Marketenderiet, som har store lokaler, og de er super flotte. 

Nu er det nemt, at booke lækre konferencelokaler i Valby

I Hovedstaden er der en række forskellige venues og bygninger, hvor man kan afholde konferencer, men med Marketenderiets konferencelokaler i Valby, er der få der ikke mange andre steder, som kan slå den centrale lokation. Disse konferencelokaler er kun ca. 1 kilometer fra Valby station samt Ny Ellebjerg station, så dine gæster kan nemt komme til og fra konferencen. Derudover kan de selvfølgelig tage en taxa, som der også kører masser af. Hvis gæsterne ønsker at køre til konferencen, så kan de også det med den nemme, gratis parkering, som Marketenderiet tilbyder. Ud over den centrale placering, så er Marketenderiet et super fleksibelt sted. Du kan være op til 700 gæster i det 700 kvadratmeter store lokale. Er I mindre end det, så kan lokalet også deles op til mindre lokaler. Dette kan man også gøre, hvis der under konferencen skal holdes mindre møder eller arbejdes i grupper, som kræver koncentration.

Mad og drikke hos Marketenderiet

Ud over de kæmpe fordele, som jeg allerede har skrevet om, så kan du også få mad med til dit arrangement Marketenderiets konferencelokaler i Valby. Du kan enten gøre brug af deres dygtige kokke, som kan lave snacks eller hapsere, men de kan også lave tre-retters menu til store selskaber, så det er kun fantasien, som sætter grænser. De kan også bare sørge for drinks, hvis I er til det. Der er også en bar i lokalet, hvis I har lyst til at hyre en bartender. Vil I selv stå for det uden om Marketenderiet, så er dette også en mulighed. Hvis du gerne vil vide mere om Marketenderiets priser, så vil jeg anbefale at give dem et kald eller tjekke deres hjemmeside. De skriver på deres hjemmeside “Du kan stort set det du har behov for, og helt grundlæggende tror vi ikke på, at du skal proppes ind  en kasse, som du ikke hører til i. Det betyder, at vi ikke kører med standardpris – du ska have det, som du har behov for!” Så det er da bare med at booke, så I kan holde et brag af en konference i 2019.

Læs også mere her.