Konferencecenter Billund med forplejning og skønne omgivelser

Konferencecenter Billund med forplejning og skønne omgivelser

Skal du holde konference i det nye år? Hvad med at holde dagen på Konferencecenter Billund, som tilbyder lidt mere end andre kursussteder på deres størrelse. Vi holdte vores årlige konference her i efteråret, og det var en stor succes med glade gæster. Læs med i dagens blogartikel for at lære mere.

Konferencecenter Billund har lækker forplejning og skønne omgivelser

Hvis du overvejer hvor din årlige konference skal holdes i 2019, så læs med her. Jeg havde nemlig en rigtig fed dag med mit firma, vores leverandører og vores kunder på Konferencecenter Billund i September i år. De tilbyder bare dét mere, end andre konferencecentre på deres størrelse, og servicen er i top. Du kan læse om hele ni forskellige møde- og konferencetyper på deres hjemmeside, så du er sikker på, at finde en løsning, som passer til dit arrangement. Hvis du ikke allerede har gættet det, så er det selvfølgelig Hotel Propellen, som jeg skriver om i dag – og Hotel Propellen er altså ikke bare et konferencecenter. De er også et hotel, kursussted og et hotel, hvor du kan booke mødelokaler eller kursuslokaler til store selskaber såvel som små. Hotel Propellen imødekommer langt de fleste ønsker og behov! Det var en fornøjelse at arrangere vores konference med dem.

Konference- og mødelokaler inkl. forplejning

Når man tænker på et godt konferencecenter, så tænker man også på en god forplejning. Hotel Propellens erfarne kokke og uddannede tjenere står for denne del af dagen. Og jeg lover, at man kommer ikke til at mangle noget! Vi havde lidt forskellige ønsker til dagen, såsom glutenfri, sukkerfri og laktosefri til nogle allergigere, og samtidig ville vi gerne have “almindeligt” mad til alle andre. Det hele måtte også gerne være af lokale råvarer, så vi holder CO2 nede og kan spise med god samvittighed. Hotel Propellen sammensatte en menu, som lige var i vores ånd og den passede fuldstændig til vores forventninger. De sørgede også for en gevinst til vores underholdning efter maden, som skulle fungere lidt som et afbræk. Det var de også meget behjælpelig med, så det var simpelthen bare så nemt at være gæster hos dem. Vi fik et fuldstændigt skræddersyet tilbud på dagen, som vi faktisk slet ikke måtte låne i banken for at have råd til. Det var super rimelig pris til det, som vi fik ud af dagen. Og vigtigst af alt var det en succes hos vores medarbejdere, kunder og leverandører.

Læs også mere om firmafrokostordning her.