a klasse sedan

Har du tænkt på en a klasse sedan – din måde at få streetcred

Sponsoreret indhold
Hvis man ikke har kørt rundt i en Mercedes endnu, bør man rubbe nallerne lidt. Det er ligesom en af de mest prestigefyldte biler. Jeg har altid gerne ville eje en og jeg har en helt speciel i tankerne. Det kræver dog at jeg engang får en del penge. Det drejer sig om en A klasse sedan, jeg har simpelthen forelsket mi fuldstændig i den.

Jeg er vild med A klasse sedan

Jeg ved ikke hvordan Mercedes har gjort det, men jeg har aldrig været så vild med en bil. Det er som om min kæreste har materialiseret sig som bil og jeg må have den. Jeg ved simpelthen ikke hvordan man kan lave så smuk og lækker en bil. Jeg har en anelse om at de må have gjort noget heksekunst for ellers burde det ikke være muligt. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan eller hvorfor man har gjort det. Det er en skændsel at de kan lave så lækker en bil og den skal koste så meget. Det gør mig faktisk næsten ked af det, fordi jeg har brugt lang tid nu på at spare op. Det er dog stadig ikke muligt for mig, synes jeg og det er noget der kan gøre mig lidt ked af det. Jeg er næsten ikke sikker på at jeg kan leve uden den bil. Altså jeg tænker på den dag og nat. Om dagen tænker jeg på hvilken farve jeg vil have og om natten drømmer jeg. Jeg tror at jeg er besat af den.

A klasse sedan kan alt hvad man vil have

Jeg har set videoer hvor man ser hvilke ting den her bil kan og jeg er altså imponeret. Det er ligesom om bilen er blevet spækket med ting og sager, som ingen andre biler. Jeg er helt vildt spændt på selv at eje en og se mine venners blikke. Jeg har aldrig været så spændt må jeg indrømme. Det er ligesom om Mercedes har lavet den her A klasse sedan lige til mig og ingen andre. Den er kreeret til at jeg skulle køre rundt i den og se sej ud, det er jeg sikker på nu. Hvis ikke den er det, er det næsten et mirakel at der er nogen som har lavet den efter mit hovede. Jeg forstår det ikke helt må jeg indrømme. Jeg håber snart jeg får råd, ellers bliver jeg meget trist.