Inkassofirma bygget på viden

Uanset om du driver en lille eller større virksomheder, låner penge ud eller på andre måder giver kredit til andre, så kan du risikere, at nogle af dine skyldnere ender med ikke at betale – til tiden.

Og i sidste ende kan du så få brug for et inkassofirma. Men hvem skal du vælge og hvad kan du forvente?

God service giver glade kunder

Det er naturligvis irriterende når kunder ikke betaler deres regninger. Men uanset hvor vred du med rette måtte være kan det alligevel bedst betale sig med en ordentlig og anstændig opkrævningsprocedure.

Nogle gange kan der jo være gode grunde til den manglende betaling og med venlighed og en professionel tilgang til opkrævningen ender din virksomhed med at fremstå bedre.

Gammeldags, brutal og skræmmende inkasso kan bestemt ikke anbefales.

God inkasso brygger på god data

Debtia er en moderne inkassovirksomhed der i høj grad baserer deres arbejde med både kreditvurdering, opkrævning og eventuel inkasso på store mængder data. Det giver en mere effektiv inddrivelse.

Debtia kan også hjælpe di med at forbedre dine faktura-standarder og generelle rykkerprocedure. Det kan være med til at gøre, at færre ender med at skulle sendes til inkasso. Så er alle glade.

Vælg det rette inkassofirma

Inden du vælger det inkassofirma du ønsker at samarbejde med så kig dig lidt omkring. Tag evt. kontakt til et par stykker, tag en snak med dem og vurder hvem du helst vil repræsenteres af.

Du bør som sagt huske på, at inkassofirmaet kan blive dit ansigt udadtil. Opfører de sig ordentligt fremstår du bedre.