I dag her på bloggen skal vi tale om teknik. Det skal nemlig handle om POS system. Det står for Point of Sales, og er det kassesystem

POS systemer i butikker

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om et godt tip, som jeg vil give jer. Det skal nemlig handle om POS systemer i butikker. Måske er du stødt på de smarte systemer, når du tjekker ud? Det står for Point of Sales, og er det kassesystem, som kunder køber deres varer på ved kassen.

Jeg kommer med tips til et POS system

I dag her på bloggen skal vi tale om teknik. Det skal nemlig handle om POS system. Det står for Point of Sales, og er det kassesystem

Jeg er glad for, at I i dag læser med herinde. Det skal nemlig handle om, hvordan jeg kan give jer et mega godt tip. Vi skal tale om, hvad POS system står for og hvad det er. Det er nemlig meget enkelt og virkelig smart for folk som har en virksomhed, butik, restaurant eller lign. Som jeg beskrev meget kort ovenfor, så står det ganske enkelt for point of sale system. Og hvad er det? Jamen, det er altså det system, som man bruger ved et salg i en butik, restaurant, bar, forlystelsespark m.m. Der hvor kunder betaler. Men der findes måske mange forskellige. Og det Vectron POS system, som jeg vil tippe dig om i dag, benyttes faktisk af stort set alle slags butikker. Du kan bruge det inden for alle brancher og det er simpelthen fordi, at dette system samler unikke tilrettede software i en og samme terminal, så man kun skal bruge ét betalingssystem i sin butik. Det er så smart! Og noget, som jeg selv benytter mig af i min blomsterforretning i Vejle. Det er nemt at bruge, og mine kunder klager aldrig over, at det er langsomt at betale eller noget. Jeg kan tilmed tage imod alle slags betalingskort og kontanter.

Dette vinder i butikslivet

Der er mange grunde til, at man skal vælge dette POS system. Og det er netop det, som jeg vil tale om her i dag. Nu kan jeg lige så godt fortælle jer, at jeg har en butik. Jeg har valgt det til min butik, fordi det bare er det bedste på markedet. Jeg sælger sko i min butik i Vejle, og det er et system, som jeg bruger hver gang, jeg tjekker kunder ud. Du skal virkelig overveje det. Og hvorfor skal du det?  Det er der rigtig mange grunde til. Det er et produkt fra Vectron. Det er altså af tysk topkvalitet. Derudover får du også 5 års fabriksgaranti og du får hotline support 24/7, året rundt.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.