Hvad er et bryllup uden en smuk brudekjole?

Mange af mine læsere har det sikkert også sådan, at brudekjolen er alfa og omega for et kommende bryllup. Det er i hvert fald sådan, jeg selv har det, men det er måske mest kvinder, der kan følge denne tankegang.

Jeg skal giftes om et par måneder, og det har ledt til nogle små diskussioner mellem min mand og mig. I min optik burde jeg få lov til at vælge lige præcis den brudekjole, jeg ønsker, men min mand er helt uenig. Han er meget opsat på, at vi skal lægge et budget for kjolen.

Men hvad så hvis jeg forelsker mig i en brudekjole, der måske koster 5.000 kroner mere end budgettet ”tillader”? Det ville gøre mig så trist, hvis det var tilfældet

 

Vores bryllup på budget

Det skal ikke lyde som om, at jeg vil bruge alle vores penge på et bryllup. Ikke desto mindre mener jeg, at der ikke skal mangle noget til et bryllup, da det er en af de største dage i vores liv.

Det må kunne lade sig gøre at få et bryllup og en brudekjole, der lever op til mine forventninger, uden det vælter hele vores økonomi. Jeg har derfor ledt efter inspiration, der kunne hjælpe mig lidt i det her projekt. Måske kender I også nogle steder, hvor al bryllupsinspiration ikke koster kassen?

 

Opskriften på det perfekte bryllup

Som nævnt synes jeg, at bryllupskjolen er en af de vigtigste grundsten i et perfekt bryllup, så det skal der selvfølgelig være penge til.

Men der er uden tvivl også andre ting, der er enormt vigtige, hvis brylluppet skal være en succes. Her tænker jeg især på maden, bordopdækningen og underholdningen. Det skulle også gerne være en god aften for vores gæster, så disse punkter må jeg også se, om jeg ikke kan få til at passe ind i vores budget.