Få ny bil med autopolstring

Få ny bil med autopolstring

Din gamle bil bliver så god, som ny, med autopolstring fra KA Autosadelmager. Min kollega har netop fået lavet helt nye sæder i indmad i sin sin, og den er blevet så lækker. Læs med i dette blogindlæg, og lær meget mere om, hvordan du kan få følelsen af en helt ny bil.

Få følelsen af en helt ny bil med autopolstring

Jeg kører til hverdag med min kollega på arbejde. Vi kører sammen, fordi vi bor på den samme vej, og fordi jeg ingen bil har. Jeg betaler hende et månedligt beløb, som dækker nogle af hendes omkostninger, men derudover er vi også bare rigtig gode veninder, som nyder tiden sammen på vej på arbejde. Vi har 45 minutter, så det er en hyggelig tur, hvor jeg tit har lavet kaffe til os, samt medbragt morgenmad, hvis hun har lyst. Så er det rigtig tid til en sludder før arbejde. Hun kører i en ældre bil, som bestemt ikke fejler noget på motoren, men som godt kunne bruge en tur indvendigt. Så derfor gav jeg hende et tilskud til dette i tidlig julegave. Hun fik af mig et gavekort til KA autosadelmager, så hun kunne få ny autopolstring. Det blev hun super lykkelig over.

Helt ny bil i gamle rammer

Udover mit gavekort, som købte hende en autopolstring, så investerede hun også selv nogle penge, som hun fik nye sider på dørene, gulvmåtter, samt nyt læder på rat og gearstang. Bilen er simpelthen så flot nu. Den dufter af ny, lækker bil, ligesom hvis man havde købt en helt ny Audi, men det har kostet en brøkdel af en ny Audi. Det var oplagt, at give hende dette i julegave, da vi jo nyder at køre sammen hver morgen. Jeg vil også gerne have, at hun ved, at jeg sætter pris på, at hun kører mig, for jeg kunne jo også tage bussen eller toget. Det er bare ikke lige så hyggeligt. Nu sidder vi i lækre beige lædersæder med flot mørkebrun stikning, og hun har fået pæn mørkebrun læder på både rat og gear. Det hele passer sammen. Måtterne på gulvet er sorte, så man ikke rigtig lægger mærke til dem, men dog vil jeg sige, at man altid lægger mærke til, når en bil ser helt ren og ny ud. Der er bare intet bedre.

Hvis du er vild med biler, så kan du også læse mere om flexleasing her.