Frivilligt arbejde i udlandet

Fantastiske oplevelser med frivilligt arbejde i udlandet

Er du også en af dem som får helt ondt i hjertet når du ser tv reklamer fra børnefonden i fjernsynet? Med frivilligt arbejde i udlandet kan du allerede gøre en forskel i dag. Travel Alott er en organisation som hjælper dig til at få dit livs oplevelse. Ikke nok med at du gør en forskel, så skaber du også venskaber for livet på tværs af hele verdenen. Skal du med når de sender det næste hold af frivillige afsted?

Gør drømmen til virkelighed 

Du kan allerede ved at tilmelde dig i dag til, at være frivillig i udlandet, være med til at gøre en forskel. En forskel du kommer til at mærke helt ind i hjertet. Arbejdet du kommer til at være beskæftiget med er som sagt et arbejde hvor du på den ene eller anden måde kommer til at hjælpe andre. Arbejdet kan blandt andet bestå af at hjælpe til på et børnehjem. Her kan du hjælpe børnene med at lærer engelsk, lave mad, lave aktiviteter og bare give dem en masse kærlighed, som de netop har brug for. Yderligere har du mulighed for at et rehabiliteret dyr tilbage i skoven. Dyrene har nemlig også brug for din hjælp. At gøre en forskel, betyder ikke kun meget for dem som du gør en forskel for. Det kommer også til at betyde meget for dig som person.

Frivilligt arbejde i udlandet var en oplevelse for mig 

Jeg valgte at tage beslutningen om at være frivillig i udlandet. Dette har bestemt været en oplevelse for mig. En oplevelse jeg altid vil have gemt i hjertet. Jeg har aldrig i mit liv, troet at jeg kunne berige børn hverdag på den måde. Det er en oplevelse som har sat sit præg i mit hjerte. Ikke nok med at jeg berigede børns hverdag, jeg kunne også mærke de berigede mit. Alt den livglæde og kærlighed vi fik startet blandt hinanden, var helt fantastisk. Mit arbejde gik ud på at lave aktiviteter med børnene når de kom hjem fra skole. Aktivisterne skulle være med til at børnene ikke følte den her “mangel ” på at have forældre at komme hjem til. Vi spillede blandt andet fodbold, legede fangelej, spillede en masse musik og bare hyggede omkring bålet når natten faldt hen. Jeg anbefaler helt klart ALLE  at tage afsted som frivillig i udlandet. Det er bestemt ikke noget du kommer til at fortryde og du vil have en oplevelse gemt i hjertet for altid.