Velkommen tilbage til bloggen. I dag skal vi tale om fedtsugning hals. Det er forskelligt fra person til person, hvor man tager på på kroppen

Skal du have en fedtsugning på din hals?

hej alle sammen! Velkommen tilbage til bloggen. I dag skal vi tale om fedtsugning hals. Det er forskelligt fra person til person, hvor man tager på på kroppen og opbygger det, som kaldes fedtdepoter.  Læs med i dag her på bloggen og lær meget mere om dette emne. 

Fedtsugning af hals: få det godt med dig selv igen

Vores udsseende kan komme til at handle rigtig meget om selvtillid, hvis vi ikke er tilfredse. Det kan være, at vi synes, at vi ikke er høje nok. Måske er håret en grim farve eller tænderne sidder skævt. Men måske handler det også om kilo på kroppen. Det er netop det, som jeg vil tale om i dag. Vi skal tale om fedtsugning af hals, kæbe, arme, mave og meget mere – læs mere her. Placeringen og antallet af kroppens fedtceller er forskelligt fra person til person. De er fastlagt allerede i puberteten, og det bliver altså her bestemt, hvor man tager på, hvis fedtcellerne bliver større. Det er forskelligt fra person til person, om man ophober fedt på hals, arme, lår, mave, kæbe eller hvor på kroppen det sætter sig. Vi ved jo alle, at vi er forskellige, og vi reagerer alle forskelligt på, at leve en sund livsstil og dyrke motion. Så har du svært ved at komme af med de ekstra fedtdepoter, så kan du for eksempel få en fedtsugning på hals eller et andet ønsket sted.

Hos denne kirurg, kan du komme fedtet til livs

Som sagt taler vi om fedtsugning hals i dag. Før du får en fedtsugning af hals (eller hvor du kunne tænke dig) skal du til en konsultation hos den kirurg, som jeg i dag sætter fokus på. Hun har rigtig mange års erfaring, og det samme har alle hendes kollegaer. Til konsultationen taler du med lægen om, hvad du godt kunne tænke dig, at få lavet om på kroppen. I bliver sammen enige om, hvad der er muligt på din krop. Igen, vi er alle forskellige. Herefter tager I før-billeder, så I sammen kan sammenligne disse med efter-billederne efter din fedtsugning. Det koster ikke særlig meget at få en fedtsugning hals hos denne kirurg, hvis det er det, som du godt kunne tænke dig. Jeg vil klart anbefale, at du kontakter denne læge, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Du kan læse meget mere om fedtsugning hals på bloggen lige her. Ha’ en dejlig dag!