parterapi roskilde

Parterapi Roskilde for dig og din partner

Har dig og din livspartner problemer? Selv det mindste kan få et flamberende skænderi igang. Det er blevet kedeligt i de mere private dele af jeres samliv. Parterapi Roskilde kan hjælpe jer på rette spor igen. Gode psykologer og rolige og fredsommelige omgivelser.

Parterapi Roskilde er til din disposition

Det kan være hårdt at være i et længerevarende parforhold. Især hvis gnisten er glemt og svær at finde igen. Det er nogle gange godt at snakke det ud med en tredje part. Det er især vigtigt at denne tredje part er upartisk. Det kan ofte gøre mere skade end gavn, at drage venner med ind i skænderiet for at være dommer. Hvis det er en af din partners venner, vil du føle dig snydt, hvis han/hun ikke er på din side og du vil ikke føle at det er en fair dom.

Parterapi Roskilde er til for at være den upartiske del og hjælpe den helbredende samtale i gang. Det vil altid være godt at få det hele ud af dit system, hvilket du kan på denne måde i hvert fald. I de fleste tilfælde kan vi også få begge parter til at se hinandens sag og på denne måde bliver forholdet som regel godt igen og måske endda stærkere. Vi har set mange par der er blevet som to potter pis efter at have været hos os – altså på den gode måde.

Det er altid en hjælp

Jeg kan jo kun snakke ud fra mine egne erfaringer som kunde hos parterapi Roskilde. Jeg har bare kun haft positive resultater hos dem. Det er nemlig et sted jeg har været. Min parter og jeg havde nogle problemer omhandlende andre i vores forhold. Vi synes at der skulle cuttes ned på det modsatte køn i hinandens omgangskreds, men ville ikke gøre noget for at smide egne venner væk (hvilket giver god mening). Det er jo ikke nemt at sige til folk at man ikke kan ses med dem længere. Derfor tænkte vi at nu var det nok tid til noget professionelt hjælp. Vi gik derfor til parterapi Roskilde, selvom jeg tænkte det var noget hekseværk. Efter den første samtale med deres kvindelige psykolog havde vi det allerede lidt bedre. Vi fik noget andet at tænke på og begyndte at fortælle hinanden at vi faktisk var rigtig glade for hinanden i stedet for bare at være sammen. Anyways. Det var en positiv oplevelse.