affugtning

Affugtning redder din bygning fra skimmelsvamp

Skimmelsvamp er et alvorligt problem, som bør tages seriøst, hvis det opstår i en bygning. Det er nemlig sundhedsskadeligt og bør derfor bekæmpes hurtigt og effektivt. Heldigvis behøver det slet ikke komme så vidt. Med affugtning kan du nemlig fjerne fugten fra bygningen og forebygge skimmelsvamp.

Total Skimmelrens er din redningsmand

Det er ikke særligt sjovt at have problemer med fugt i boligen. Ikke nok med at det skaber et klamt indeklima, så er risikoen for udvikling af skimmelsvamp også en realitet. Heldigvis er der hjælp at få, hvis man ved, hvem der skal kontaktes. Total Skimmelrens er en virksomhed med mere end 20 års erfaring inden for affugtningsbranchen. Som navnet afslører, er de eksperter i at håndtere bygninger, der er plaget af fugt. De har moderne udstyr og flere forskellige typer affugtere, så du kan få den type affugtning, der mest effektivt behandler dit problem. Total Skimmelrens hjælper heller ikke kun, inden skaden er sket. Står din kælder under vand, eller er der allerede fugtskader i boligen, så kan de selvfølgelig også hjælpe med at håndtere det. Det er ingen hemmelighed, at klienterne er glade for Total Skimmelsvamps service. De belønner deres effektivitet og servicemindede tilgang med 5 ud af 5 stjerner.

Affugtning – som du ønsker det

Hos Total Skimmelrens kan du vælge, om du selv vil affugte boligen, eller om de skal klare det for dig. Total Skimmelrens kan lave en præventiv affugtning, som forebygger, at der opstår fugtskader i fremtiden. Men måske har du egentlig selv ret godt styr på den slags? I så fald står det dig frit for at leje en affugter. Det koster minimum 190 kr. pr. dag (moms inkluderet), og du kan vælge mellem flere forskellige typer, nemlig kondensaffugter, adsorptionsaffugter og multiqube. De fungerer alle lidt forskelligt. Kondensaffugteren kondenserer fugten og lader vandet løbe ud i en spand eller i afløbet. Adsorptionsaffugteren trækker derimod fugten direkte fra bygningen og ud i naturen. Multiqube bruges ofte til fugtproblemer i hulmursisolering. Det er en blanding mellem de to ovennævnte affugtere, og den er særdeles effektiv til at redde lofter og gulve.

affugtning

Få rådgivning om affugtning

Er du i tvivl om, hvilken type affugter, der mest effektivt løser dit fugtproblem? Så rådgiver Total Skimmelsvamp dig gerne. Du skal blot kontakte dem, så kan de vejlede dig og få dig udstyret med den rigtige affugter. Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside.