Tre tips til at finde frisør på Christianshavn

Er du på udkig efter en ny frisør på Christianshavn? Der findes et hav af frisører omkring København K, og det kan være svært at finde rundt i, hvem der er gode, hvem der er dårlige, hvem der er billige og hvem der er dyre. I dette blogindlæg giver vi dig et par tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge en ny frisør på Christianshavn.

1. Du behøver ikke vælge den billigste frisør på Christianshavn

Det første du skal holde øje med er selvfølgelig de forskellige frisørers priser. De fleste har nok den naturlige tilgang, at de vælger det billigste – men husk nu at være opmærksom på det gamle udtryk: “Hvis det virker for godt til at være sandt, så er det sikkert usandt.”

Hvis du løber ind i en frisør i København K, som kan tilbyde meget billigere priser end alle andre, så er der formentlig et ‘catch’ – enten er de ikke uddannet som frisør, eller de bruger dårlige og billige hårprodukter, eller også er kvaliteten bare ikke særlig høj.

Du skal selvfølgelig ikke vælge det dyreste, hvis økonomien ikke er til det – men husk på, at kvalitet ofte følger pris.

2. Tjek op på frisørens anmeldelser

En god måde at finde ud af, om en frisør på Christianshavn kan sit kram eller ej, er ved at undersøge deres anmeldelser. Der findes i dag en række forskellige steder, hvor du kan finde anmeldelser – f.eks. Trustpilot og deres Google My Business profil – og vi kan klart anbefale dig at kigge dem igennem.

Hvis frisøren gør det godt, så vil du helt sikker se en masse glade kunde skrive omkring dette. Og omvendt, hvis frisøren ikke er god til sit arbejde, så kan du helt sikker finde dette også. Vi anbefaler, at du altid kigger både på gode og dårlige anmeldelser. På den måde danner du dig et bredere overblik, end hvis du kun kigger på de gode eller de dårlige anmeldelser.

3. Vær fleksibel i forhold til afstand

Med så mange frisører på Christianshavn og i København K generelt, kan det være fristende at vælge den nærmeste frisør, så du ikke skal rejse så langt. Men det er langt fra altid det bedste valg. Det kan sagtens være, at frisøren, der lige ligger en kilometer længere væk, faktisk er klart den bedste – og hvis du ikke er fleksibel med hensyn til, hvor langt du er villig til at rejse, går du helt glip af dette.